gezamenlijk speelplein

Spelen is niet alleen heel erg leuk, maar samen (buiten)spelen is ook heel belangrijk voor de persoonlijke ontwikkeling van een kind. Op het schoolplein gaan leerlingen fysieke uitdagingen aan, hebben ze contact met leeftijdgenoten, sluiten ze vriendschappen en leren ze voor zichzelf op te komen.

Onderwijscentrum de Twijn en basisschool de Aquarel willen een uitdagend schoolplein creëren waar alle leerlingen, met en zonder beperking, (samen) kunnen spelen! Maar dat kost geld.

Daarom doen de Twijn en de Aquarel mee met Rabo ClubSupport; u stemt toch ook op ons?

 

Heeft u, of kent u iemand die, een rekening heeft bij Rabobank IJsseldelta? Dan kunt u stemmen.

Wij hebben de vernieuwing van ons plein ingediend bij Rabo ClubSupport. De Rabobank IJsseldelta ondersteunt hiermee maatschappelijke initiatieven – zoals die van ons. Er wordt maar liefst € 110.000,- verdeeld.

Alle klanten van de Rabobank ontvangen een stemcode. Vanaf 27 september t/m 11 oktober mogen leden vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee op hetzelfde initiatief. Als u dus, naast de stemmen op ons, er ook nog twee op de Aquarel uitbrengt, hebben we dubbele stemmen. Hoe mooi is dat?!

Informeer daarom vooral ook familie, vrienden en overige betrokken. Hoe meer stemmen, des te meer geld we beschikbaar hebben om een geweldig speelplein te realiseren waar onze leerlingen (ook uw zoon/ dochter) van kunnen genieten.

Meer informatie over Rabo ClubSupport vindt u op;

https://www.rabo-clubsupport.nl/ijsseldelta/over-rabo-clubsupport

 

ontwerp speelplein

actie Rabo Clubsupport

Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

* Verplichte velden

Over de auteur

Rob Fransen